Pieni sosiologinen tutkimus tilastotieteen opiskelusta ja sukupuolesta - Hannu Lehti; Sanni Jalonen (Turun yliopiston sosiologian oppiaine, 2022)
Tässä merkinnässä tarkastelemme, miten naiset ja miehet pärjäävät tilastotieteen opiskelussa, ja saako ”yleinen luulo” sukupuolten eroista matemaattistyyppisissä kyvyissä empiiristä tukea.