Organisaatiot ja toiseuttava verkkokeskustelu - Vaahensalo Elina (ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry, 2025)
Artikkelissa käsitellään toiseuttavan verkkokeskustelun käsitettä ja sen kytkeytymistä anonyymiin verkkokeskusteluun. Toiseuttamisen tarkastelu myös erilaisiin organisaatioihin kytkeytyvissä verkkokeskusteluissa auttaa tunnistamaan, keille keskustelussa suostutaan antamaan ääni, keitä kuvataan vastustajana ja millaista kahtiajakoa organisaation toiminnan seurauksena saatetaan anonyymeissä keskusteluissa tuottaa.
Poikkeuksellinen viestintä