Elon Muskin ja Taylor Swiftin kohtaaminen somessa oli syksyn ilmiöitä - Mähkä, Rami (Finland, 2025)
Eräs erikoisimmista vuoden 2024 somekohuista koettiin syyskuussa, kun yhdysvaltalainen supermiljardööri Elon Musk (s. 1971) ilmoitti X-tilillään (ent. Twitter) olevansa valmis ”antamaan [siis tekemään] lapsen” yhdysvaltalaismuusikko Taylor Swiftille (s. 1989) sekä suojelemaan tämän kissoja ”henkensä uhalla”.
Kirjoitus käsittelee tapausta USA:n polarisoituneen poliittisen tilanteen ja sosiaalisen median nykykulttuurien konteksteissa.