Koronan vaikutukset vapaa-ajan palveluiden ja tilojen käyttöön - Puustinen Sari; Poutanen Jenni; Järventausta Heini; Hirvonen Jukka; Keski-Pukkila Pasi; Ruoppila Sampo (Turun kaupungin konsernihallinto, 2025)
Tutkimushankkeessa selvitettiin Covid 19-pandemian vaikutuksia vapaa-ajan
palveluiden tuotantoon ja käyttöön, sekä palveluiden tulevaisuuden
näkymiä ja haasteita pandemian jälkeen. Tutkimusmenetelminä käytettiin haastatteluita, kyselytutkimusta (otos 4400) sekä työpajoja. Raportissa esitetään hankkeen tulokset.