Lehtitietueiden matkassa – digitoitujen lehtien metatietojen uudistaminen ja jakaminen Alma-yhteisölle - Salmela, Anne-Mari; Aaltonen, Jouni; Kannisto, Sara; Malin, Antti (Suomen tieteellinen kirjastoseura, 2025)
Turun yliopiston kirjastossa on käynnissä projekti Kotimaiset digitoidut lehdet Community Zonelle. Tavoitteenamme on kohentaa Kansalliskirjaston digitoimien, kaikille avoimesti saatavilla olevien lehtien metatietoja. Metatiedot saatamme kirjastojen käytettäväksi paitsi kansallisesti, myös kansainvälisesti Alma-kirjastojärjestelmän metatietovarannon kautta. Vaikka olemme päävastuussa projektista, matkan varrella on ollut mukana lukuisia muitakin tekijöitä.