Laulut ja lorut kieltenopetuksessa - Jenni Alisaari; Leena Maria Heikkola; kuva Jean Schweitzer /Scanstockphot (Suomen kieltenopettajien liitto SUKOL ry, 2025)
Laulamista kannattaa hyödyntää kielen oppimisen tukena monestakin syystä: laulut auttavat muun muassa huomion kohdistamisessa ja muistiin painamisessa. Laulujen ohella myös lorut elävöittävät opetusta ja tukevat oppimista.