Preoperatiivinen anemia - Rantanen Matias; Vesanen Marko (SAY, 2025)
Leikkauspotilaan anemia on yhteydessä huonompaan ennusteeseen. Anemian oikea-aikainen hoito tähtää verituotteiden käytön vähentämiseen.