Kansalaisaloite toimii kaikkine heikkouksineenkin - Elias Laitinen (Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liitto HYOL ry, 2025)
Artikkelissa käydään läpi uusinta suomalaisesta kansalaisaloitejärjestelmästä saatavilla olevaa tietoa.