Taiteilijat inspiroivat luovaa vuorovaikutusta tiedepuistossa - Oinas Päivi; Gómez Lucía; Poutanen Jenni; Koponen Aki; Lehtovuori Panu; Vahlo Jukka (Turun kaupunki, 2025)
Turun tiedepuistoa kehitetään innovatiivisena ja vetovoimaisena alueena, jolla toimii eri alojen osaajia. Myös taiteilijoita motivoi kokeileva osallistava taiteellinen työskentely erilaisten asiantuntijoiden ja uusien yleisöjen läheisyydessä. Tutkimushankkeen tiedepuistossa – koronaolosuhteissa – järjestämät taiteelliset kokeilut viittasivat siihen, että yllättävät kohtaamiset innostavat ja inspiroivat toimistotyön arjessa. Taiteilijoita kiinnostaa myös tieteellinen tutkimus ja sen soveltaminen yhteiskunnassa. Luovien vuorovaikutustilanteiden mahdollistaminen voi tukea tulevaisuuden työelämän ja toimistotyön kehittämistä.