Koukussa kirjoihin - Pihlajaniemi, Elise (Historiallinen yhdistys, 2025)
Kirja-arvio teoksesta: Rantala, Heli; Sarjala, Jukka; Tunturi, Janne; Ijäs, Ulla & Hakkarainen, Heidi: Kirjojen kaipuu – Kirjakulttuuria 1800-luvun alun Suomessa. Gaudeamus 2024. 287 s.