Alexandra Frosterus-Såltinin vaikutus alttaritaulutraditioon Varsinais-Suomessa - Takanen Ringa (Finland, 2025)
Alexandra  Frosterus-Såltin  (1837–1916)  oli  Suomen varhaisimpia  kotimaassa  koulutuksensa  saaneita  naispuolisia  taiteilijoita. Runsaan  tuotantonsa  ansiosta  Frosterus-Såltinilla oli  vahva  vaikutus  aikansa  alttaritaiteeseen.  Artikkelissa luodaan lyhyt katsaus  taiteilijan  henkilöön  ja  hänen  alttaritauluihinsa  Varsinais-Suomessa,