Pienkunnista moderniin maalaiskuntaan 1949-2019 - Sivula Anna; Grahn Maarit; Ruohomäki Anni (Euran kunta, 2025)
Artikkeli käsittelee Euran historiaa erityisesti kuntaliitosten ja modernisaation näkökulmasta.
Virtaava sydän. Euran ja euralaisten historiaa 1860-luvulta 2000-luvulle