Suomalaisen poliitikon ja oikeustieteilijän elämäkerta – Heikki Halila kokoaa yhteen T. M. Kivimäen monipuolisen elämän - Kolumäki, Juha (Turun yliopisto/Poliittinen historia, 2025)
Helsingin yliopiston siviilioikeuden emeritusprofessori Heikki Halila paikkaa merkittävää historiantutkimuksen aukkoa ensimmäisellä elämäkerralla julkisoikeuden professorista, pitkäaikaisesta pääministeristä ja sodanaikaisesta Berliinin-lähettiläästä Toivo Mikael Kivimäestä. Elämäkerta nostaa vahvasti esiin Kivimäen merkittävän oikeustieteellisen uran ja liittää sen varsin tasapainoisesti yhteen hänen poliittisen uransa kanssa.