Amisbarometri toisen asteen ammatillisten aikuisopiskelijoiden kuvaajana - Murto Virve; Jänkälä Jukka-Pekka (Aikuiskasvatuksen Tutkimusseura ry, 2025)
Aikuisopiskelijat ovat jääneet toisen asteen koulutuksen tarkastelussa nuorempiensa varjoon, vaikka heistä on saatavilla tietoa. Verkkokyselyyn perustuvasta Amisbarometristä saadaan esiin tietoa ammatillisella toisella asteella opiskelevien taustoista ja hakumotiiveista.