Lagrangen teoreema ketjumurtoluvuille - Mäenpää, Reetta (My University, 2024)
Tutkielmassa esitetään todistus jaksollisen ketjumurtoluvun kvadraattisuudesta ja todistus Lagrangen teoreemalle. Alussa esitellään myös pohjatietoja ketjumurtoluvuista ja todistuksissa tarvittavia tuloksia.
Keywords: ketjumurtoluku, jaksollisuus, irrationaaliluku, Lagrangen teoreema