Raaja oli sininen ja kylmä - Ajosenpää Marjo (Finland, 2022)
Yksin asuva seitsemänkymppinen mies kaatui kotonaan. Kotisairaanhoitaja löysi hänet lattialta makaamasta ja hälytti ensihoidon. Mies ei tiennyt, kauanko hän oli maannut paikallaan. Kotisairaanhoito kävi hänen luonaan kahdesti viikossa.