White Wall -televisiosarja houkuttaa pohtimaan ydinjätteen loppusijoitusta - Paju Petri (Finland, 2022)
Artikkeli sisältää White Wall -televisiosarjan herättämää kriittistäkin pohdintaa ydinsulusta, ydinsulkusopimuksesta, ydinaineiden valvonnasta ja ydinjätteestä. Julkaistu: Turun Sanomat 24.1.2021, 19, sekä verkkoversiossa avoimesti luettavana.