Kohti ihmiskeskeistä teknologiaa - Lahikainen, Johanna; Lauhakari, Ari-Pekka; Tiittanen, Liisa (Suomen tieteellinen kirjastoseura, 2026)
Lähes 70 kirjasto- ja informaatioalan ammattilaista kokoontui STKS:n uuden teknologian työryhmän järjestämään Katse tulevaisuudessa – ihminen, teknologia ja osaaminen -webinaariin tammikuussa. Maailmanjärjestys on muuttunut ja olemme uusien haasteiden edessä, totesivat alustajat. Mitä kaikkea voisimme ammattikuntana tehdä tekoälylukutaidon ja levollisen teknologian eteen – yhdessä?