Leonardon ikkunat (1986) - Kannisto, Maiju (Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2026)
Pirkko Saision käsikirjoittama ja Pirjo Honkasalon ohjaama TV1:n teatteritoimituksen näytelmä Leonardon ikkunat – kuolemanpelon messu esitettiin televisiossa marraskuussa 1986. Elokuvallista ilmaisua hyödyntänyt teos nojautui kuvauksessa ja lavastuksessa kokeellisiin ratkaisuihin. Näytelmä sai Pariisissa Festival International du Film d’Art -festivaaleilla tuomariston erikoispalkinnon.
Kulttuurin vuosisata. Luova ohjelmatyö Yleisradiossa 1926-2025