Taidepohjaiset aktiviteetit paikallisen ja maaseudun kulttuuriperinnön tukemiseen - Mutta Maarit; Merijärvi Soila; Kabasinskaite Kotryna; Liorentiene Kristina; Lefebvre Augustin; Nyikos Julia; Lucantoni Grazia; Moncada Maria; Lucantoni Silvia (DADAU – De L’Art et D’Autre, 2026)
Tämä opas on osa CORDIALIS-hanketta, ja se on suunnattu käsityöläisille ja etenkin maaseudulla toimiville kulttuurialan ammattilaisille. Manuaali on kokoelma kokemuksia ja neuvoja, jotka on kerätty kaikista hankkeen partnerimaista (Italia, Liettua, Ranska ja Suomi). Tavoitteena on esitellä osallistavia, epämuodollisia aktiviteetteja, jotka korostavat paikallisen ja maaseudun kulttuuriperinnön elementtejä erilaisissa ammatillisissa ja epävirallisissa tilanteissa. Manuaalin päätarkoitus on tarjota käsityöläisille ideoita ja neuvoja, joita he voivat soveltaa toiminnassaan ja joiden avulla he voivat kehittää omaa viestintäänsä ja houkutella lisää asiakkaita. Manuaali pyrkii tarjoamaan vuorovaikutteisia, virtuaalisia ja taidepohjaisia kampanjoinnin keinoja, joilla autetaan paikallisia käsityöläisiä ja taiteen ammattilaisia esittelemään käsitöitään, perinnetaitojaan ja tuotteitaan.