Paavo Lipponen politiikan huipulla - Rantala, Tuomas (Turun yliopisto, 2026)
Kirja-arvostelu teoksesta Paavo Lipponen: Valtionhoitaja. Muistelmat 1995–2024. WSOY 2025, 679 s.
Paavo Lipposen muistelmien kolmas osa Valtionhoitaja päättää monoliittisen ja perusteellisen muistelmasarjan. Muistelmiensa päätösosassa pitkäaikainen entinen pääministeri ja eduskunnan puhemies kertaa poliittisen uransa huippuhetkiä niin kotimaan politiikassa kuin kansainvälisilläkin areenoilla.