Amyloidivasta-ainehoidot Alzheimerin taudissa - seuraavat askelmat - Rinne, Juha (Finland, 2026)
Vihdoin edistysaskel - ensimmäinen Alzheimerin taudin etenemistä hidastava lääke on hyväksytty markkinoille EU:ssa