Oppiminen pelissä: Kokemuksia yliopistopedagogiikan pelikokeiluista - Vilppu, Henna; Salmento, Heidi (Turun yliopisto, kasvatustieteiden tiedekunta, 2026)
Olemme viime vuosina intoutuneet kokeilemaan pelejä osana yliopistopedagogiikan koulutusta. Tässä blogitekstissä tarkastelemme kokemuksiamme pelikokeilujen järjestäjänä sekä reflektoimme saamaamme palautetta.