Käänteinen opetus algebran opettamisessa - Turunen, Sami (fi=Turun yliopisto|en=University of Turku|, 2018)
Tutkielmani aiheena on kirjallisuuskatsaus käänteisestä opettamisesta algebran opetuksessa. Tavoitteena on ollut löytää kattavasti kaikki englanninkielinen tutkimus aiheesta. Tutkittavina aiheina on ollut oppimistulokset käänteisessä opettamisessa verrattuna perinteiseen opettamiseen, oppilaiden näkemykset käänteisestä opettamisesta ja tutkimusten tarjoamia käytänteitä käänteisen kurssin toteuttamiseksi. Oppimistulokset olivat monessa suhteessa ristiriitaisia. Osassa tutkimuksista oppimistulokset olivat parempia, useammissa ei kuitenkaan havaittu tilastollisesti merkitsevää eroa. Oppilaiden näkemykset käänteisestä opettamisesta olivat puolestaan monessa tutkimuksessa positiivisia, mutta eriäviäkin näkemyksiä löytyi.