Yritysyhteistyöllä innovatiivista osaamista - Manninen Sanna-Mari (Finland, 2025)
Työelämä on jatkuvassa muutoksessa eikä korkeakoulusta valmistunut enää pärjää osaamalla pelkästään alakohtaisia taitoja. Korkeakoulutuksesta tulee tänä päivänä saada laaja-alaista osaamista alakohtaisen asiantuntijuuden ja taitojen kehittymisessä, mutta myös geneerisissä taidoissa, esimerkiksi kriittisessä ajattelussa, ongelmanratkaisussa, tietolähteiden arvioinnissa, perustelemisessa, vuorovaikutustaidoissa, oman toiminnan säätelyssä sekä kirjoittamisessa.