Historiaton analyysi koulukokeilusta - Virpi Kivioja (Tieteellisten seurain valtuuskunta, 2025)
Kirja-arvostelu teoksesta Jari Leskinen: Kohti sosialismia! Pirkkalan peruskoulun marxilainen kokeilu 1973–75. Siltala 2016.