Kirja-arvio: Pitkän aikavälin tutkimus paneutuu monipuolisesti teolliseen osaamiseen Varkauden tehtailla. Saarimäki, Pasi & Anne Häkkinen. Työ ja teknologia. Teollinen osaaminen Varkauden tehtailla 1800-luvun alusta 2020-luvulle. 2025. ISBN 978-952-9781-24-9. - Kananen, Joonas (Finland, 2026)
Jargonia-lehdessä julkaistu kirja-arvio teoksesta Työ ja teknologia. Teollinen osaaminen Varkauden tehtailla 1800-luvun alusta 2020-luvulle (2025).