Vapaa-ajan palveluiden digitalisoituminen avaa uusia mahdollisuuksia, mutta ei korvaa kokemuksia paikan päällä. - Poutanen Jenni; Puustinen Sari; Hirvonen Jukka; Ruoppila Sampo; Järventausta Heini; Keski-Pukkila Pasi (Turun kaupunki - kaupunkitutkimusohjelma, 2022)
Koronapandemia on vauhdittanut kaupunkien vapaa-ajan palveluiden digitalisoitumista. Digipalveluiden käyttö ja kiinnostus niitä kohtaan ovat lisääntyneet, mutta digimuoto on myös karsinut käyttäjiä. Kaupunkilaiset odottavat innokkaasti kirjastojen, konserttien, teattereiden ja liikuntapaikkojen avautumista. He myös aikovat palata niiden käyttäjiksi entiseen tapaan.