EduPal-hanke uudistaa palliatiivisen lääketieteen koulutusta - Lehto Juho T; Hökkä Minna; Hirvonen Outi; Lamminmäki Annamarja (Finland, 2022)
Suomesta puuttuu yhdenmukainen palliatiivisen lääketieteen ja hoidon koulutus. Tähän haetaan muutosta EduPal-hankkeessa.