Mikä perussuomalaisia vaivaa? (Kirja-arvio) - Mickelsson Rauli (Valtiotieteellinen yhdistys, 2022)
Perussuomalaista mielenmaisemaa pohtiva kirja on mielenkiintoinen, mutta provosoiva, koska se ei ota huomioon yhteiskuntatieteellisiä näkökulmia.