Turun yliopisto Seilissä 60 vuotta - Hänninen, Jari (Turun Sanomat Oy, 2025)
Turun yliopiston Saaristomeren tutkimuslaitos on seurannut Saaristomeren tilaa 1960-luvulta alkaen ja tuottaa yhä ainutlaatuista tutkimustietoa Itämerellä tapahtuvista ympäristönmuutoksista. Laitoksen perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 60 vuiotta.