Ikääntyneiden naapurisuhteista ja -verkostoista - Varjakoski Hanna (Kasvun ja vanhenemisen tutkijat ry, 2022)
Artikkeli luo katsauksen vanhempien ihmisten naapurisuhteita ja -verkostoja käsittelevään kotimaiseen ja kansainväliseen tutkimukseen. Tavoitteena on muodostaa yleiskuva ikääntyvien naapurisuhteista ja selvittää naapureiden merkitystä osana vanhempien ihmisten sosiaalisia verkostoja.