”Moninaisuus työyhteisöissä edistää luovuutta ja innovaatioita” - Heikkilä Mirva (Kansanvalistusseura, 2025)
Aikuiskasvatustieteen tutkijatohtori, dosentti Soila Lemmetty, 32, selvittää, miten työpaikkoja voidaan kehittää innostaviksi oppimisympäristöiksi.