Tuloerojen ja terveyden eriarvoisuuden ikuinen mysteeri - Paasivaara Vesa-Matti (Finland, 2025)
Kirja-arvio: Andreas Bergh, Therese Nilsson & Daniel Waldenström: Sick of Inequality? An Introduction to the Relationship between Inequality and Health