Funktion approksimointi yksinkertaisempien funktioiden avulla - Ekholm, Pyry (My University, 2024)
Tutkielmassa käsitellään funktion approksimointia yksinkertaisempien funktioiden avulla niin kutsutulla pienimmän neliön approksimaatiolla. Pienimmän neliön approksimaatiota esitellään sekä teoreettiselta pohjalta että myös esimerkkien avulla.