Kirja-arvio: Teos suomentaja ja kasvatustieteilijä J. A. Hollosta, henkilöstä kääntäjäpalkinnon nimen takana. Ojanen, Eero & Timo Jantunen: Neron tie: J. A. Hollon elämä. 2024. ISBN: 978-952-304-549-1. - Ivaska, Laura (Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto ry,., 2026)
Arvio teoksesta Ojanen, Eero & Timo Jantunen 2024. Neron tie: J. A. Hollon elämä. Helsinki: Avain. 301 s. ISBN: 978-952-304-549-1.