Hae
Aineistot 1-2 / 2
Marja- ja hedelmäjuomatuotteiden sokeriprofiili ja sakeuttamisaineiden vaikutukset
(Turun yliopisto, 2018-04-10)
Hiilihydraatteja eli sokereita on kasveissa ja niitä muodostuu fotosynteesin lopputuotteena. Nestemäisissä elintarvikkeissa pitkäketjuisia sokereita käytetään sakeuttamaan ja muodostamaan geelirakenne, sekä muokkaamaan tai ...
Maidon pastöroinnin, UHT-kuumennuksen ja homogenoinnin vaikutus aterian jälkeiseen aineenvaihduntaan ja vatsaoireisiin terveillä aikuisilla
(Turun yliopisto, 2018-06-06)
Maidon prosessointi on puhuttanut mediassa jo vuosikymmeniä. Sosiaalisessa mediassa kokemusasiantuntijat ovat jakaneet kokemuksiaan, joissa kerrotaan käsittelemättömän maidon aiheuttavan vähemmän vatsaoireita kuin prosessoidun ...