Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä aineisto 
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Tuoreuden maksimointi – Makro- ja mikrotuotannon hyötyjen yhdistäminen elintarvikeketjussa

Anu Hopia; Pasi Junell; Tommi Kumpulainen; Jarmo Alarinta

Tuoreuden maksimointi – Makro- ja mikrotuotannon hyötyjen yhdistäminen elintarvikeketjussa

Anu Hopia
Pasi Junell
Tommi Kumpulainen
Jarmo Alarinta
Katso/Avaa
Final draft (7.547Mb)
Lataukset: 

URI
http://www.theseus.fi/handle/10024/119959
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on:
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2021042716213
Kokoelmat
  • Rinnakkaistallenteet [19207]

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Tämä kokoelma

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatTiedekuntaLaitosOppiaineYhteisöt ja kokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste