Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä aineisto 
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Kohtaamisia lähiruoka-ajattelun kentällä. – Havaintoja ulkomaisten lähiruokayritysten tarjontakonsepteista ja kuluttajien ostoympäristöistä.

Johanna Mantere; Katariina Heikkilä; Anna Kirveennummi

Kohtaamisia lähiruoka-ajattelun kentällä. – Havaintoja ulkomaisten lähiruokayritysten tarjontakonsepteista ja kuluttajien ostoympäristöistä.

Johanna Mantere
Katariina Heikkilä
Anna Kirveennummi
Katso/Avaa
mttraportti154.pdf (2.230Mb)
Lataukset: 

Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus
URI
http://www.mtt.fi/mttraportti/pdf/mttraportti154.pdf
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on:
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2021042715492
Tiivistelmä


foreign local food companies and their business concepts were studied in order to bring

new ideas to Finnish local food business and thus promote growth in Finnish local food markets. Research questions were explored with qualitative, constructive, future oriented ethnographic research approach and benchmark-analysis.

Kokoelmat
  • Rinnakkaistallenteet [19207]

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Tämä kokoelma

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatTiedekuntaLaitosOppiaineYhteisöt ja kokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste