Tulevaisuuden ruokaketjun osaajat mukana varsinaissuomalaisten ruoka-alan kehittäishankkeiden toiminnassa
Kristiina Lehto; Mattila Johanna
Tulevaisuuden ruokaketjun osaajat mukana varsinaissuomalaisten ruoka-alan kehittäishankkeiden toiminnassa
Kristiina Lehto
Mattila Johanna
Turun yliopiston Brahea-keskus
Julkaisun pysyvä osoite on:
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2021042713075
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2021042713075
Tiivistelmä
Nuorten elintarvikealan opiskelijoiden ymmärryksen lisääminen
ruokaketjun ja erityisesti paikallisten lähiruokayritysten toiminnasta
on äärimmäisen tärkeää.
Ruokaketjun kehittämishankkeiden ja alan oppilaitosten tiiviissä
yhteistyössä piilee monia mahdollisuuksia. Varsinais-Suomessa on
ruokaketjun ammatillista koulutusta koko ketjun pituudelta aina pellolta
pöytään saakka. Runsas ja monipuolinen ammatillinen koulutustarjonta
tukee alueen ruokaketjun kehittymistä tuottamalla osaajia ketjun eri
vaiheisiin.
Kokoelmat
- Rinnakkaistallenteet [19207]