Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä aineisto 
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Tulevaisuuden ruokaketjun osaajat mukana varsinaissuomalaisten ruoka-alan kehittäishankkeiden toiminnassa

Kristiina Lehto; Mattila Johanna

Tulevaisuuden ruokaketjun osaajat mukana varsinaissuomalaisten ruoka-alan kehittäishankkeiden toiminnassa

Kristiina Lehto
Mattila Johanna
Katso/Avaa
Final Draft (609.2Kb)
Lataukset: 

Turun yliopiston Brahea-keskus
URI
https://aitojamakujalehti.fi/tulevaisuuden-ruokaketjun-osaajat-mukana-varsinaissuomalaisten-ruoka-alan-kehittaishankkeiden-toiminnassa/
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on:
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2021042713075
Tiivistelmä

Nuorten elintarvikealan opiskelijoiden ymmärryksen lisääminen
ruokaketjun ja erityisesti paikallisten lähiruokayritysten toiminnasta
on äärimmäisen tärkeää.


Ruokaketjun kehittämishankkeiden ja alan oppilaitosten tiiviissä
yhteistyössä piilee monia mahdollisuuksia. Varsinais-Suomessa on
ruokaketjun ammatillista koulutusta koko ketjun pituudelta aina pellolta
pöytään saakka. Runsas ja monipuolinen ammatillinen koulutustarjonta
tukee alueen ruokaketjun kehittymistä tuottamalla osaajia ketjun eri
vaiheisiin.

Kokoelmat
  • Rinnakkaistallenteet [19207]

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Tämä kokoelma

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatTiedekuntaLaitosOppiaineYhteisöt ja kokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste