Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä aineisto 
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The Latest on Sugar Substitutes of the Alditol Type with Special Consideration of Erythritol and Xylitol―Rectifications and Recommendations

Mäkinen Kauko K.

The Latest on Sugar Substitutes of the Alditol Type with Special Consideration of Erythritol and Xylitol―Rectifications and Recommendations

Mäkinen Kauko K.
Katso/Avaa
Publisher's version (1.086Mb)
Lataukset: 

URI
https://www.omicsonline.org/open-access/the-latest-on-sugar-substitutes-of-the-alditol-type-with-specialconsideration-of-erythritol-and-xylitolrectifications-andrecommend-.pdf
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on:
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2021042716046
Kokoelmat
  • Rinnakkaistallenteet [19207]

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Tämä kokoelma

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatTiedekuntaLaitosOppiaineYhteisöt ja kokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste