Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä aineisto 
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Pienimuotoinen ja vähäriskinen elintarvikkeiden valmistus ja myynti

Johanna Mattila

Pienimuotoinen ja vähäriskinen elintarvikkeiden valmistus ja myynti

Johanna Mattila
Katso/Avaa
pienimuotoinen ja vähäriskinen elintarvikkeiden valmistus ja myynti_FINAL.pdf (8.358Mb)
Lataukset: 

URI
http://www.aitojamakuja.fi/suoramyynti/esite_Aitoja_makuja_vahariskiset.pdf
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on:
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2021042716314
Tiivistelmä

Esitteessä kerrotaan keskeisimmät askelmerkit sellaiselle pienimuotoiselle ja vähäriskiselle toiminnalle, josta ei tarvitse tehdä elintarvikehuoneistoilmoitusta (elintarvikelaki (13.1.2006/23) 13 § momentti 6). Tämän esitteen tulkintojen avulla tuetaan uuden yrittäjyyden ja kokeilukulttuurin syntymistä lähiruokasektorille ilman liiallista byrokratiaa.


Kokoelmat
  • Rinnakkaistallenteet [19207]

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Tämä kokoelma

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatTiedekuntaLaitosOppiaineYhteisöt ja kokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste