Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä aineisto 
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Erikoisjuuston valmistusta vuoren rinteellä

Heidi Valtari (2019-11-18T00:00:00)

Erikoisjuuston valmistusta vuoren rinteellä

Heidi Valtari
(2019-11-18T00:00:00)
Katso/Avaa
Juuston valmistusta vuoren rinteellä.docx (14.14Kb)
Lataukset: 

URI
https://www.maaseutupolitiikka.fi/materiaalipankki/blogit/erikoisjuuston_valmistusta_vuoren_rinteella.html
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on:
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2021042823181
Tiivistelmä

Euroopan maaseutuparlamentin 2019 yhteydessä Luoteis-Espanjassa Asturian alueelle järjestetyllä tutustumiskäynnillä vierailimme maaseudun kehittämisen kannalta merkittävissä kohteissa ja maaseutuyrityksissä. Reciegos nimisessä kunnassa kävimme juustola-maaseutumatkailukohteessa nimeltä Reciegos Cheesemaking Complex.

Kokoelmat
  • Rinnakkaistallenteet [19207]

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Tämä kokoelma

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatTiedekuntaLaitosOppiaineYhteisöt ja kokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste