Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä aineisto 
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Asian food: history, anthropology, and sociology

Mary Hyunhee Song; Ajda Flajs

Asian food: history, anthropology, and sociology

Mary Hyunhee Song
Ajda Flajs
Katso/Avaa
Publishers pdf (1.675Mb)
Lataukset: 

URI
https://www.iias.asia/the-newsletter/newsletter-79-spring-2018
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on:
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2022012811251
Tiivistelmä

Entitled ‘Asian food: history, anthropology, sociology’, the Summer School endeavoured to illustrate the landscape of interdisciplinary research on and study of Asian food, and food in general, in the intertwined areas of history, sociology and anthropology, while providing the participants with an opportunity to rethink their own research from a multi-disciplinary perspective. It was attended by seventeen international master’s and doctoral students from different disciplinary backgrounds and with varying research interests in Asian food. The Summer School was led by the international experts Dr Nir Avieli (Ben Gurion University, Israel), Prof Anne Murcott (SOAS, University of London, UK), Prof Katarzyna Cwiertka (Leiden University, the Netherlands) and Prof Anne Gerritsen (Leiden University/Warwick University, UK).

Kokoelmat
  • Rinnakkaistallenteet [19207]

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Tämä kokoelma

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatTiedekuntaLaitosOppiaineYhteisöt ja kokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste