Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä aineisto 
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Impact of storage on sensory quality of blackcurrant juices prepared with or without enzymatic treatment at industrial scale

Metz T.; Yang B.; Kallio H.; Laaksonen O.; Jokinen M.; Mäkilä L.

Impact of storage on sensory quality of blackcurrant juices prepared with or without enzymatic treatment at industrial scale

Metz T.
Yang B.
Kallio H.
Laaksonen O.
Jokinen M.
Mäkilä L.
Katso/Avaa
Publisher's PDF (702.0Kb)
Lataukset: 

Springer
doi:10.1007/s00217-020-03601-0
URI
https://doi.org/10.1007/s00217-020-03601-0
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on:
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2021042713238
Kokoelmat
  • Rinnakkaistallenteet [19207]

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Tämä kokoelma

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatTiedekuntaLaitosOppiaineYhteisöt ja kokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste