Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä aineisto 
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Microbiota, Food, and Health

Gueimonde M; Laitinen K

Microbiota, Food, and Health

Gueimonde M
Laitinen K
Katso/Avaa
Publisher's version (170.0Kb)
Lataukset: 

doi:10.3390/ijms20246329
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on:
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2021042826422
Tiivistelmä
The effects of specific foods, such as products containing probiotics or prebiotics, on human health and the role of intestinal microbiota in this interaction have been a subject of scientific interest for several decades.
Kokoelmat
  • Rinnakkaistallenteet [19204]

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Tämä kokoelma

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatTiedekuntaLaitosOppiaineYhteisöt ja kokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste