Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä aineisto 
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Starch analysis reveals starchy foods and food processing from Finnish archaeological artefacts

Heli Etu-Sihvola; Tytti Juhola; Juha Ruohonen; Tuomas Näreoja

Starch analysis reveals starchy foods and food processing from Finnish archaeological artefacts

Heli Etu-Sihvola
Tytti Juhola
Juha Ruohonen
Tuomas Näreoja
Katso/Avaa
Juhola et al FA_31_79.pdf (1.031Mb)
Lataukset: 

Suomen arkeologinen seura
URI
http://www.sarks.fi/fa/fa_articles.html
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on:
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2021042714660
Kokoelmat
  • Rinnakkaistallenteet [19207]

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Tämä kokoelma

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatTiedekuntaLaitosOppiaineYhteisöt ja kokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste