Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä aineisto 
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Native and pregelatinized potato and rice starches and maltodextrin as encapsulating agents for linseed oil ethyl esters – Comparison of emulsion and powder properties

Ogrodowska Dorota; Damerau Annelie; Banaszczyk Paweł; Tańska Małgorzata; Konopka Iwona Z.; Piłat Beata; Dajnowiec Fabian; Linderborg Kaisa M.

Native and pregelatinized potato and rice starches and maltodextrin as encapsulating agents for linseed oil ethyl esters – Comparison of emulsion and powder properties

Ogrodowska Dorota
Damerau Annelie
Banaszczyk Paweł
Tańska Małgorzata
Konopka Iwona Z.
Piłat Beata
Dajnowiec Fabian
Linderborg Kaisa M.
Katso/Avaa
EE paper_final version.pdf (1.890Mb)
Lataukset: 

Elsevier Ltd
doi:10.1016/j.jfoodeng.2023.111799
URI
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2023.111799
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on:
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2025082785457
Kokoelmat
  • Rinnakkaistallenteet [27094]

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Tämä kokoelma

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatTiedekuntaLaitosOppiaineYhteisöt ja kokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste