Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä aineisto 
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Novel technologies for enrichment, extraction, and determination of phenolic compounds in foods, volume I

Xiao Yu; Yang Baoru; Yang Runqiang

Novel technologies for enrichment, extraction, and determination of phenolic compounds in foods, volume I

Xiao Yu
Yang Baoru
Yang Runqiang
Katso/Avaa
fnut-10-1238748.pdf (88.29Kb)
Lataukset: 

Frontiers Media SA
doi:10.3389/fnut.2023.1238748
URI
https://doi.org/10.3389/fnut.2023.1238748
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on:
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2025082789721
Kokoelmat
  • Rinnakkaistallenteet [27094]

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Tämä kokoelma

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatTiedekuntaLaitosOppiaineYhteisöt ja kokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste