Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä aineisto 
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
  •   Etusivu
  • 3. UTUCris-artikkelit
  • Rinnakkaistallenteet
  • Näytä aineisto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Sensory characteristics contributing to pleasantness of oat product concepts by finnish and Chinese consumers

Pasanen E.; Zhou P.; Linderborg K.M.; Yang B.; Laaksonen O.; Ma X.

Sensory characteristics contributing to pleasantness of oat product concepts by finnish and Chinese consumers

Pasanen E.
Zhou P.
Linderborg K.M.
Yang B.
Laaksonen O.
Ma X.
Katso/Avaa
Publisher's PDF (1.147Mb)
Lataukset: 

MDPI
doi:10.3390/foods9091234
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on:
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2021042825166
Kokoelmat
  • Rinnakkaistallenteet [19207]

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Tämä kokoelma

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatTiedekuntaLaitosOppiaineYhteisöt ja kokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy

Turun yliopiston kirjasto | Turun yliopisto
julkaisut@utu.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste